המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשטוף במסננת את העדשים והגריסים שהשרנו ולהניח בצד.
להניח בסיר גדול ועמוק שמן, להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן עד להזהבה, להוסיף את שיני השום ולטגן כמה שניות נוספות.
להוסיף כף כמון (או יותר, למי שאוהב) ופלפל שחור. לערבב.
להוסיף את העדשים והגריסים (לאחר סינון) ולערבב, להוסיף מים רותחים עד לכיסוי של העדשים ועוד כ-4 ס"מ מעליהם.
מוסיפים את המלח ואבקת המרק ומבשלים כ-15 דקות על אש גבוהה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות על אש בינונית, מדי פעם מערבבים. יש להוסיף מים רותחים במידה וחסר.
המרק מוכן כשהעדשים והגריסים התבשלו והמרק מסמיך. יש לטעום ולשפר תיבול, להוסיף כמון או מלח במידת הצורך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0