המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
מקציפים חלבונים עם סוכר, עד שמתקבלת קציפה יציבה ואוורירית.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח, הסולת והקוקוס.
מוסיפים לקערת המרכיבים היבשים את החלמונים, שמן, מיץ תפוזים וקליפת התפוזים ומערבבים עד אחידות.
מוסיפים את החלבונים המוקצפים ומקפלים בעדינות לתערובת החלבונים.
מעבירים את הבלילה לתבניות אינגליש קייק עמוקות, משומנות ואופים במשך כ-30-35 דקות, או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. מצננים מעט את העוגה.
להכנת הסירופ - מרתיחים 2 כוסות מים, 2 כוסות סוכר, תפוז סחוט ו-2 כפיות מיץ לימון מבשלים במשך 10 דקות על אש גבוהה, מצננים.
יוצקים סירופ באופן שווה על העוגה. ניתן לפזר למעלה מעט קוקוס טחון. ניתן להמיר את מיץ התפוזים בחצי כוס רכז תפוזים קפוא. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0