המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב במיקסר חמאה, ביצים, סוכר, סוכר וניל, קמח ואבקת אפייה לתערובת אחידה. עירבוב קצר.
למרוח על תחתית תבנית מס' 26 מתפרקת. כמות הבצק מספיקה לכל התבנית למרות שזה נראה מעט,
לאפות ב-180 מעלות כ-20 דקות או עד שקיסם ננעץ ויוצא נקי (הבסיס בצבע זהוב לבן ). להניח לקירור.
לחורר את בסיס העוגה עם קיסם (כ-15 חורים בכל העוגה) לקחת 3/4 כוס מסירופ/נוזל האננס ולהרטיב את בסיס העוגה בצורה שווה (ניתן להשתמש באננס טרי, מידה ומשתמשים לערבב 3/4 כוס מים עם 2 שקיות סוכר וניל עד להמסה ולהרטיב את התחתית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
בתוך קופסת הגבינה, לשים 2 כפות סוכר ושקית סוכר וניל, ולערבב היטב.
להקציף במיקסר שמנת מתוקה, 1/2 כוס חלב ואינסטנט פודינג לקרם יציב.
לקחת 2 כפות גדושות מהקרם שיצרנו, ולשים בשקית זילוף עם צנטר פרח לקישוט העוגה.
להוסיף את הגבינה לקרם ולהקציף מעט עד שהתערובת אחידה. לשפוך על הבסיס ולהכניס לקירור.
בסיר קטן נשים מיץ לימון, אננס חתוך, שתי כפות סוכר ורבע כוס מים להביא לרתיחה.1.לערבב כפית קורנפלור עם שתי כפיות מים לנוזל חלק להוסיף לרוטב לבשל כדקה אחת, עד לרתיחה ולהסיר מהאש, להניח לקירור הרוטב צריך להיות סמיך .
להמתין 10 דקות ולשפוך על העוגה להכניס לקירור של 8 שעות לפחות (עדיף לילה) העוגה משתבחת למחרת .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0