המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את נתח הסינטה לאורך. משמנים כל רצועת בשר, מתבלים בפלפלים ומלח.
מניחים את רצועות הסינטה במחבת פסים כבדה שחוממה, וצולים את הנתחים מכל הצדדים במשך כדקה אחת מכל צד.
מוצאים ואת הנתחים, עוטפים אותם ברדיד אלומיניום (כל נתח בנפרד) ומכניסים לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 170 מעלות. אופים במשך כ- 20 דקות.
מוציאים את הבשר מהתנור. מניחים על קרש חיתוך, ופורסים את הנתחים למדליונים בעובי של כ- 3 ס"מ.
מטגנים את הצ'ילי במחבת עם מעט מאוד שמן זית למשך כדקה אחת. מוסיפים למחבת את הריבה, ורוטב הסויה, ומצמצמים במשך כ-שתי דקות על להבה נמוכה.
מחזירים את מדליוני הסינטה למחבת הפסים עם הרוטב, וצולים במשך כ- 2 דקות . מעבירים את מדליוני הסינטה לכלי הגשה נאה. יוצקים את הרוטב מעל המדליונים. ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0