המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-120 מעלות.
חותכים את עגבניות השרי לחצאים אם העגבניות קטניות או לרבעים עם העגבניות גדולות יותר.
מסדרים בתבנית שטוחה עם נייר אפייה (או שתי תבניות, העיקר שיהיו מסודרות בשכבה אחת), ומזלפים מעל כל עגבנייה מעט שמן זית.
מתבלים קלות במלח, פלפל ועלי טימין מיובש ומכניסים לתנור ל-150 דקות, עד שהעגבניות התייבשו ואיבדו לפחות חצי מנפחן. זמן הייבוש משתנה בהתאם לזן העגבניות וגודלן.
מוציאים מהתנור, נותנים לעגבניות להתקרר לחלוטין ואז מעבירים לצנצנות.
מוסיפים שמן זית עד לכיסוי.
סוגרים ומשמרים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0