מוסיפים לרוטב את הסילאן והשזיפים (אפשר להמיר את השזיפים בחופן חמוציות או צימוקים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומביאים לרתיחה.
שלב 6
0 דקות
כשהתערובת רותחת מתחילים לגלגל קציצות ולהוסיף לרוטב. חשוב לא להוסיף את כל הקציצות לרוטב בבת אחת אלא להוסיף שכבה של קציצות, לסגור מכסה ולתת להן להתבשל ולהתקשות מעט ואז להוסיף שכבה נוספת. הליך זה יבטיח שהקציצות לא יתפרקו.
שלב 7
0 דקות
מניחים לרוטב לרתוח ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך לפחות חצי שעה נוספת ועדיף שעה.
שלב 1
מתוך
7
מערבבים יחד את כל חומרי הקציצות.
שלב 2
מתוך
7
מכינים את הרוטב: מטגנים בצל עד להשחמה.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים מים רותחים ומערבבים.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים לרוטב את הסילאן והשזיפים (אפשר להמיר את השזיפים בחופן חמוציות או צימוקים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומביאים לרתיחה.
שלב 6
מתוך
7
כשהתערובת רותחת מתחילים לגלגל קציצות ולהוסיף לרוטב. חשוב לא להוסיף את כל הקציצות לרוטב בבת אחת אלא להוסיף שכבה של קציצות, לסגור מכסה ולתת להן להתבשל ולהתקשות מעט ואז להוסיף שכבה נוספת. הליך זה יבטיח שהקציצות לא יתפרקו.
שלב 7
מתוך
7
מניחים לרוטב לרתוח ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך לפחות חצי שעה נוספת ועדיף שעה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0