המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר קטן מרתיחים את כל חומרי הרוטב, למעט הקורנפלור ושתי כפות המים שמיועדות להמסתו.
מערבבים את המים עם הקורנפלור עד שאין גושים והקורנפלור נמס לחלוטין.
שופכים לתוך הסיר עם הרוטב ומערבבים תוך כדי בישול עוד כשתי דקות.
משמנים קלות תבנית בשמן זית, מניחים את הדגים כשצד העור כלפי מטה ויוצקים מעל את הרוטב. משאירים מעט רוטב בצד, שמים אותו מעל הדג במהלך הכנתו בתנור, בערך אחרי 10 דקות.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות ואופים את הדג כ- 17-20 דקות. בודקים בטווח הזמנים הללו שהדג מוכן (שונה מתנור לתנור) חשוב לשים לב לא לאפות את הדג יתר על המידה כדי שלא יתייבש.
מטגנים במחבת כשתי דקות את פירורי הלחם בחמאה, מוסיפים את הפיסטוק וקולים עוד כדקה.
מניחים את הדג על צלחת הגשה ומפזרים מעל את תערובת הקראסט בנדיבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 6