המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את העגבניות לפרוסות בעובי בינוני.
מבשלים את הניוקי עפ"י הוראות היצרן.
במקביל, מחממים את שמן הזית במחבת, ומוסיפים את הבצל, השום והפלפל, ומטגנים כשתי דקות.
מוסיפים את רצועות העוף, ומטגנים עד שיזהיבו. מוסיפים את העגבניות והיין, ומבשלים 5 דקות עד שהרוטב מסמיך. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מוציאים את הניוקי מהסיר, ומוסיפים למחבת. מערבבים ומבשלים כשתי דקות נוספות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0