המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים מרגרינה וסוכר. מוסיפים ביצים. בהדרגה מוסיפים את שאר החומרים נוצרת מן עיסה.
שופכים לתבנית מרובעת בינונית ומיישרים בעזרת כף.
מכניסים לתנור בחום 180 מעלות ל-30 דקות בערך, או עד שהעוגה נאפת היטב אפשר לבדוק ע"י קיסם.
מכינים סירופ מ-1.5 כוס סוכר, 1.5 כוס מים וכפית מיץ לימון. שופכים על העוגה החמה כשהסירופ פושר.
העוגה טובה לאחר שעתיים לאחר שהסירופ נספג היטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0