המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף במיקסר 6 חלבונים עם רבע כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים לתערובת חלקה.
להוסיף את הקצף לתערובת הגבינה ולערבב בתנועת קיפול.
לצקת לתבנית משומנת 26 ס"מ.
לאפות ב- 180 מעלות כ- 45 דקות.
הכנת הקרם: להקציף היטב במיקסר למשך 2 דקות לקצף יציב ולמרוח על העוגה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0