המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים עד קבלת בצק אחיד ומבריק.
ומכסים במגבת ומתפיחים כשעתיים.
בינתיים מכינים את המלית ומערבבים היטב.
מוציאים את הבצק, מחלקים אותו ל-20 חלקים, משטחים כל חתיכה לריבוע וממלאים בכף מלאה מן המילוי. סוגרים את הבצק למשולש ומהדקים היטב.
מעבירים לנייר אפיה על תבנית ומברישים בביצה טרופה.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0