המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות).
מערבבים את הירקות עם 1/2 מכמות שמן הזית, מפזרים בתבנית ואופים כ-15 דקות, או עד שהירקות הזהיבו.
מחממים במחבת גדולה את שאר שמן הזית ומוסיפים את רוטב הפסטו הקפוא. מבשלים כדקה תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב הופך אחיד. מורידים מהאש.
מוסיפים את הירקות הקלויים ואת החומץ הבלסמי ומערבבים היטב. מעבירים לכלי אחסון ומאחסנים במקרר עד לשימוש.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
מעבירים את הירקות עם הפסטו לקערה גדולה, מוסיפים את הפסטה, הגבינות והאגוזים. מערבבים וטועמים. מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס לפי הצורך.
מגישים קר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0