המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במעבד מזון מערבבים חמאה, קמח מלח ושומשום לתערובת פרורית. מוסיפים חלמון ביצה ושמנת. מעבדים לבצק ושמים במקרר לחצי שעה.
מכינים מלית מיתר החומרים מלבד הבטטה.
משטחים את הבצק לתבנית.
מוזגים מן המילוי ל3/4 גובה התבנית. מסדרים מעל את פרוסות הבטטה. מקשטים בפרורי לחם וגבינה מגוררת.
אופים בחום בינוני כ 30-40 דק' עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0