המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם בסיר עם מי מלח במשך 15 דקות .
מוציאים מהסיר ונותנים לתפוחי האדמה להתקרר.
מקלפים את הקליפה וחותכים אותם לקוביות.
במחבת עם שמן חם מטגנים את רצועות הבצל עד לקבלת גוון שקוף. מוציאים מהמחבת ומניחים בצלחת בצד.
מוסיפים לסיר עם שמן חם את ירכי העוף, הכנפיים, וטבעות הקבנוס ומטגנים במשך כ- 3 דקות מכל צד.
מוסיפים אל העוף את הבצל המטוגן, קוביות תפוחי האדמה, הקישואים, רצועות הפלפלים ויוצקים את היין הלבן.
מתבלים בפפריקה, ראס אל חנות, כורכום, מלח ופלפל שחור.
מביאים לרתיחה על להבה גבוהה.
מחלישים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך כשעה.
מוציאים ומגישים בכלי הגשה נאה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0