מערבבים שמן, סוכר ותמצית וניל בקערת מיקסר גדולה עד שמתקבלת עיסה קרמית. מוסיפים כל ביצה בנפרד ומערבבים אחרי כל הוספה. מוסיפים את התערובת של הקמח לקערה הגדולה ומערבבים. מוסיפים את נטיפי השוקולד.
שלב 4
0 דקות
יוצקים עיגולים על נייר אפיה בעזרת כפית ואופים כ-11 דקות.
שלב 5
0 דקות
ניתן להשתמש באותם רכיבים לאפיית עוגה ולאפות ארבעים דקות בתבנית אפיה בינונית.
שלב 1
מתוך
5
מחממים מראש תנור לחום בינוני (180 מעלות).
שלב 2
מתוך
5
מערבבים בקערה קמח, מלח וסודה לשתיה.
שלב 3
מתוך
5
מערבבים שמן, סוכר ותמצית וניל בקערת מיקסר גדולה עד שמתקבלת עיסה קרמית. מוסיפים כל ביצה בנפרד ומערבבים אחרי כל הוספה. מוסיפים את התערובת של הקמח לקערה הגדולה ומערבבים. מוסיפים את נטיפי השוקולד.
שלב 4
מתוך
5
יוצקים עיגולים על נייר אפיה בעזרת כפית ואופים כ-11 דקות.
שלב 5
מתוך
5
ניתן להשתמש באותם רכיבים לאפיית עוגה ולאפות ארבעים דקות בתבנית אפיה בינונית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0