המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבטטות תוך כדי ערבוב עד שהן רכות.
מתבלים ומסירים מהאש.
מעבירים לקערה לתוך נייר סופג.
הכנת הרוטב: ממיסים חמאה וקמח לרביכה, מבשלים עד להשחמה קלה.
מוסיפים את השמנת, השום, העירית, אבקת המרק והתבלינים.
מבשלים עד לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
הרכבת המנה: מוסיפים את הפסטה והבטטות לתוך הרוטב.
מערבבים מעט, מקשטים כל צלחת בבצל ירוק או בעירית. ומגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0