שמים את הקמח בקערה, מוסיפים את 2 האשל ומערבבים. (העיסה יוצאת דביקה, אין מה לדאוג).
שלב 2
0 דקות
מעבירים לתבנית מתאימה ומשטחים.
שלב 3
5 דקות
מניחים מעל את כל התוספות שרוצים: מורחים את רסק העגבניות (ניתן להשתמש גם ברוטב עגבניות מוכן לפיצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומעליו מניחים את הירקות השונים ולבסוף מפזרים את הגבינה.
שלב 4
0 דקות
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות עד שהגבינה תימס והקצוות טיפונת משחימים.
שלב 1
מתוך
4
שמים את הקמח בקערה, מוסיפים את 2 האשל ומערבבים. (העיסה יוצאת דביקה, אין מה לדאוג).
שלב 2
מתוך
4
מעבירים לתבנית מתאימה ומשטחים.
שלב 3
מתוך
4
מניחים מעל את כל התוספות שרוצים: מורחים את רסק העגבניות (ניתן להשתמש גם ברוטב עגבניות מוכן לפיצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומעליו מניחים את הירקות השונים ולבסוף מפזרים את הגבינה.
שלב 4
מתוך
4
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות עד שהגבינה תימס והקצוות טיפונת משחימים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0