המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הקמח בקערה, מוסיפים את 2 האשל ומערבבים. (העיסה יוצאת דביקה, אין מה לדאוג).
מעבירים לתבנית מתאימה ומשטחים.
מניחים מעל את כל התוספות שרוצים: מורחים את רסק העגבניות (ניתן להשתמש גם ברוטב עגבניות מוכן לפיצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומעליו מניחים את הירקות השונים ולבסוף מפזרים את הגבינה.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות עד שהגבינה תימס והקצוות טיפונת משחימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0