המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
מכניסים את הקמח לקערת המיקסר. מוסיפים שמן ומים ומערבלים עם וו גיטרה למשך כ- 2 דקות (עד שכל החומרים מתאחדים לבצק).
מכסים את הקערה ומשהים למשך 5 דקות.
פורסים נייר אפיה חתוך לפי גודל התבנית על משטח עבודה. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. שמים את הבצק על נייר האפייה. ( מתאים לשתי תבניות תנור בגודל של 30*35) משמנים מעט מערוך ומרדדים את הבצק לפי גודל התבנית.
מעבירים את נייר האפייה לתבנית. מחוררים את הבצק עם מזלג.
מכניסים לתנור לאפייה של כ- 4-5 דקות.
מוציאים מהתנור, מורחים רוטב עגבניות בכמות הרצויה. מעליו מפזרים גבינה צהובה/ מוצרלה מגורדת. ניתן להוסיף תוספות שאוהבים (זיתים, בצל, עגבניות, גבינה בולגרית...).
מחזירים לתנור לאפייה שנייה של כ- 5-6 דקות.
מוציאים מהתנור כאשר הגבינה מבעבעת והבצק השחים בתחתית. בתאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0