לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק - שמים בקערת המיקסר תערובת למאפי שמרים, ביצה, מים פושרים, מחמאה, 2 כפות שמן זית, 3/4 כף סוכר ו-3/4 כפית מלח. לקערת מיקסר עם וו לישה ולשים כ- 5 דקות (ניתן גם ללוש בידיים), עד לקבלת בצק נוח לעבודה ונעים למגע. מניחים את הבצק מכוסה, במקום חמים כשעה, עד שיכפיל את נפחו.
להכנת המלית - מטגנים בשמן הזית את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שישנה את צבעו. מוסיפים את שאר המרכיבים ומצננים היטב.
פותחים את הבצק על משטח מקומח. קורצים 12 עיגולים, ממלאים בבשר וסוגרים לכיסונים. מורחים אותם בשמן זית (ניתן לפזר שומשום).
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד הזהבה כ - 25-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0