לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
אפשר סרטונים
קלצונה ממולא בבשר טחון ללא גלוטן
(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אלונה זוהר
כיסוני בצק ממולאים בבשר טחון, תיבול ארומאטי וצנוברים, בגרסה ללא גלוטן. הטעם הולך להפתיע אתכם ובגדול
להכנת הבצק - שמים בקערת המיקסר תערובת למאפי שמרים, ביצה, מים פושרים, מחמאה, 2 כפות שמן זית, 3/4 כף סוכר ו-3/4 כפית מלח. לקערת מיקסר עם וו לישה ולשים כ- 5 דקות (ניתן גם ללוש בידיים), עד לקבלת בצק נוח לעבודה ונעים למגע. מניחים את הבצק מכוסה, במקום חמים כשעה, עד שיכפיל את נפחו.
שלב 2
10 דקות
להכנת המלית - מטגנים בשמן הזית את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שישנה את צבעו. מוסיפים את שאר המרכיבים ומצננים היטב.
שלב 3
0 דקות
פותחים את הבצק על משטח מקומח. קורצים 12 עיגולים, ממלאים בבשר וסוגרים לכיסונים. מורחים אותם בשמן זית (ניתן לפזר שומשום).
שלב 4
25 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד הזהבה כ - 25-30 דקות.
שלב 1
מתוך
4
להכנת הבצק - שמים בקערת המיקסר תערובת למאפי שמרים, ביצה, מים פושרים, מחמאה, 2 כפות שמן זית, 3/4 כף סוכר ו-3/4 כפית מלח. לקערת מיקסר עם וו לישה ולשים כ- 5 דקות (ניתן גם ללוש בידיים), עד לקבלת בצק נוח לעבודה ונעים למגע. מניחים את הבצק מכוסה, במקום חמים כשעה, עד שיכפיל את נפחו.
שלב 2
מתוך
4
להכנת המלית - מטגנים בשמן הזית את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שישנה את צבעו. מוסיפים את שאר המרכיבים ומצננים היטב.
שלב 3
מתוך
4
פותחים את הבצק על משטח מקומח. קורצים 12 עיגולים, ממלאים בבשר וסוגרים לכיסונים. מורחים אותם בשמן זית (ניתן לפזר שומשום).
שלב 4
מתוך
4
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד הזהבה כ - 25-30 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0