המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טוחנים דק את הפתיבר קרמל במעבד מזון.
מכינים שלוש קערות - קערה אחת עם קמח, קערה אחת עם ביצים וקערה אחת עם פירורי פתיבר.
מצפים את הבננות בקמח, לאחר מכן טובלים בביצים ובסוף מצפים בפירורי פתיבר.
מחממים את השמן בסיר או מחבת עמוקה ומטגנים את הבננות עד השחמה.
מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי שמן.
מחממים את ריבת החלב במיקרוגל כ- 20 שניות עד ריכוך.
חותכים את הבננות לחצי, מניחים על צלחת הגשה ובעזרת כפית מזלפים מעט ריבת חלב.
מניחים כדור גלידה וניל לצד הבננה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0