המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים 2 כפות שמן בווק, מוסיפים את נתחי העוף הצמחוניים, מקפיצים 4-5 דקות עד שהם מתחילים להזהיב מעט, מורידים מהאש, ושומרים בצד בקערה.
מחזירים את הווק לאש חזקה, מוסיפים עוד 2 כפות שמן, מחממים היטב, מוסיפים את כל הירקות (אין חשיבות לקושי הירקות), מקפיצים כ-3-4 דקות, עד שהירקות חמים, ומוסיפים את נתחי העוף הצמחוניים לווק.
מערבבים בקערה קטנה סויה, צ'ילי ומיץ לימון, מוסיפים לווק, ומערבבים. מוסיפים את הנודלס, מקפיצים עוד 2-3 דקות, מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעט כוסברה מעל, ומגישים מיד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0