המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום בינוני, 180-200 מעלות.
מערבבים את החומרים לבצק לגוש חלק. מרדדים לעלה דק ומעבירים אותו בעזרת המערוך לתבנית, שגודלה 30 על 10 ס"מ, בעלת דופן נמוכה, או תבנית עגולה מס
מניחים על הבצק פרוסות גבינה צהובה. על הגבינה מניחים פרוסות חציל מטוגנות, ועליהן את הפלפלים. בוחשים את הביצה עם הגבינה הבולגרית, מלח ופלפל, והשמנת ויוצקים מעל.
אופים כ-25-20 דקות או עד שאפוי.
אפשר לקשט בעלי רוזמרין חתוכים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0