המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לרסק את הפתיבר לגרגרים.
להמיס את החמאה במיקרוגל. להוסיף לקערה עם הפתיבר וללוש עם הידיים עד לקבלת מרקם דביק.
להעביר את התערובת לתבנית פיירקס, ולשטח לקבלת שכבת בסיס.
להקציף בקערה את מיכל השמנת, החלב ופודינג הוניל לקבלת קרם.
שופכים את הקרם לתבנית הפיירקס, ומורחים בצורה אחידה בכל התבנית.
לסנן את האפרסקים ולפרוס אותם לפרוסות חצי ירח או עיגול.
את הפרוסות מסדרים יפה על הקרם בתבנית.
מכינים ג'לי אוסם לפי ההוראות על האריזה ויוצקים על העוגה מעל הכל.
מכניסים למקרר לשעה, ונהנים :-)
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0