בסיר רחב שוליים מרתיחים את המים עם השמן. כשהמים רותחים מוסיפים את הסחוג ומערבבים עד שהוא נמס במים. כשהמים רותחים שוב מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד שאין גושים.
שלב 2
20 דקות
לאחר מכן מוסיפים את הדג והירקות החתוכים (בלי הכוסברה) ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות.
שלב 3
60 דקות
אחרי שהירקות התבשלו מעט, מוסיפים את הכוסברה מעל ומנמיכים את האש ומבשלים במשך 60 דקות על האש קטנה ביותר עד שהמים מתאדים כמעט באופן מלא. בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
בסיר רחב שוליים מרתיחים את המים עם השמן. כשהמים רותחים מוסיפים את הסחוג ומערבבים עד שהוא נמס במים. כשהמים רותחים שוב מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד שאין גושים.
שלב 2
מתוך
3
לאחר מכן מוסיפים את הדג והירקות החתוכים (בלי הכוסברה) ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות.
שלב 3
מתוך
3
אחרי שהירקות התבשלו מעט, מוסיפים את הכוסברה מעל ומנמיכים את האש ומבשלים במשך 60 דקות על האש קטנה ביותר עד שהמים מתאדים כמעט באופן מלא. בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0