המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את חלקי העוף, מסדרים אותם בתבנית, שופכים עליהם את שמן הזית ומעסים אותם כדי שהשמן זית יכנס לבשר העוף.
מכסים בנייר כסף ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כ- 35 דקות.
מוציאים את העוף. (לא לכבות את התנור אלא להעביר למצב גריל).
מורחים את הרוטב בעזרת כף על העוף מכל הצדדים.
מכניסים לתנור על מצב גריל לצלייה עד לקבלת גוון זהוב אדמדם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0