המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסננים זיתים ממי הכבישה, מעבירים לסיר, מוסיפים לימון ויוצקים מים עד כיסוי. מביאים לרתיחה.
מסננים ושוטפים את הזיתים. מוסיפים עגבניות, שמן זית ושום, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
שמים את התבלינים בכוס, ממלאים במים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מסדרים את העופות בסיר, מוסיפים את הפטריות השלמות ומפזרים פטרוזיליה.
מבשלים בלהבה בינונית עד שיישאר מעט רוטב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0