המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים ע"ג תבנית עם נייר אפייה את עלי המלאווח, ומעליהם מורחים את רוטב העגבניות.
מעל הרוטב מסדרים במעגל כיד הדמיון ולפי הטעם: עגבניות פרוסות, טבעות בצל פרוסות, פטריות, זיתים, גבינה מלוחה, גבינה צהובה.
במרכז המלאווח מניחים ביצה טרייה.
מעל הכל מפזרים תבלינים: בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-20 דקות, או עד שהמלאווח מריח טוב, תופח ומקבל צבע צהוב ושאר המרכיבים מוכנים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0