המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים במים את כל חומרי המשרה למשך חצי שעה על אש בינונית. סוגרים את האש.
מטביעים את כבדי העוף לסירוגין אחד אחרי השני, הכבד מוכן כשהמשרה קר לגמרי.
כשהכבד קר, טוחנים אותו בבלנדר, עד לקבלת משחה חלקה או גרגירית - לפי טעמכם.
מאכסנים בכלי אטום, ושומרים במקרר.
מטגנים את הבצל עד שמזהיב על אש קטנה.
מוסיפים כוס סוכר, כפית פלפל שחור, ומערבבים עד להסמכה.
מוסיפים כוס ציר בשר וכוס וחצי יין אדום.
מבשלים עד להסמכה כ-60 דקות.
מגישים עם פרוסות באגט קלוי. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0