המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד שמזהיב.
מוסיפים את הבשר ומטגנים משני הצדדים.
ממשיכים לבשל על אש נמוכה 20 דקות.
מוסיפים יין ותבלינים ומבשלים על אש נמוכה 60 דקות.
מוסיפים את הצימוקים ואת השזיפים וממשיכים לבשל עוד 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0