המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוברים את הפתי בר ומניחים בקערה.
בקערה אחרת מניחים את כל יתר החומרים ומערבבים היטב.
מערבבים היטב את תערובת הגבינה והפירורים. קורצים כדורים, מומלץ לעשות זאת בידיים רטובות. מצפים,לפי הטעם, בפירורי ביסקוויטים או קוקוס, או שברי אגוזים.
מניחים בעטרות נייר ולמקרר, עד שמתמצק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0