המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל, מוסיפים את החבושים והתפוח ומטגנים 6-7 דקות.
מוסיפים את חלקי העוף, מטגנים ומערבבים עוד 5 דקות.
מוסיפים שזיפים, כורכום, פפריקה, פלפל, מלח ומערבבים. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, דבש וריבה. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מבשלים כשעה וחצי על אש בנונית, מוסיפים רסק עגבניות מהול בחצי כוס מים רותחים ומערבבים. מבשלים רבע שעה נוספת וטועמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0