המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב יוצקים רבע כוס שמן זית ומטגנים את הבצל ואת השום.
מטגנים את קוביות הבשר ומתבלים במלח ובפלפל.
מוסיפים מים לכיסוי הבשר ומבשלים כ-45 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את הטרפש ומבשלים עוד 45 דקות.
מפזרים כוסברה קצוצה מעל ואוכלים לצד אורז לבן או קוסקוס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0