המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערת מיקסר מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר במהירות בינונית.
כשמתקבלת תערובת תפוחה ואורירית מוסיפים את החמאה המומסת והסילאן ומערבבים היטב.
מוסיפים תוך כדי עירבוב את ממרח התמרים, אבקת שקדים, קינמון ומיץ לימון עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים במהירות נמוכה את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים עד שכל הקמח נבלע היטב בתערובת.
יוצקים את הבלילה לתבנית מאורכת המרופדת בנייר אפייה, מפזרים את התפוחים ועם הידים תוחבים אותם פנימה ומפזרים מעל את האגוזים.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (כ-180 מעלות) למשך כ- 50 דקות או עד שהעוגה משחימה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0