המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת המרק: לחמם מעט שמן בסיר ולטגן קלות את הבצל ואת הגזר.
להוסיף את העדשים, לערבב יחד ולהוסיף עלי דפנה, פלפל סודניה ותבלינים למעט המלח.
להוסיף קומקום מים רותחים ולהביא לרתיחה,
להנמיך את הלהבה ולבשל על אש נמוכה עד שהעדשים רכות, לקראת סוף הבישול מוסיפים את המלח ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
הכנת המקלות: לשים בקערה את כל מצרכי המקלות וללוש עד קבלת בצק אחיד ולא דביק.
לרדד את הבצק ולחתוך לרצועות.
לאפות בחום של 180 מעלות עד הזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0