המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים פטרוזיליה וכוסברה במעט שמן. כשהם משחירים מכבים את האש.
בסיר גדול מטגנים בצלים ומוסיפים כורכום. מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה שטוגנו, ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים את קוביות הבשר, השעועית שהשרינו והלימונים הפרסיים ומערבבים. יוצקים מים רותחים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
מוסיפים 2 כפות מלח ומבשלים שעתיים וחצי, עד שהשעועית רכה ומוכנה לאכילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0