המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים היטב במעבד מזון עם להב פלדה את הבננות יחד עם השמנת, החמאה המותכת, הביצים והווניל, עד שמתקבלת תערובת אחידה ונוזלית. מעבירים לקערה קטנה, שוטפים, ומייבשים את מעבד המזון.
מרסקים היטב במעבד הנקי את החלבה, הסוכר והקמחים.
מוסיפים חצי מהתערובת הנוזלית, ומעבדים חצי דקה.
מוסיפים את שאר התערובת הנוזלית, ומעבדים עוד דקה.
מעבירים לתבנית משומנת ומקומחת.
שוברים את השוקולד לקוביות קטנות, ושמים בשקית יחד עם כף קמח. מנערים היטב כדי שהשוקולד יצופה בקמח (הציפוי הזה ימנע מפצפוצי השוקולד לשקוע לקרקעית הבצק). זורים את השוקולד על פני העוגה, ומערבבים מעט כך שחלק מהקוביות תשקענה.
אופים בחום בינוני 50-60 דקות, עד שהעוגה משחימה וסכין הננעצת במרכזה יוצאת יבשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0