המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את הקינואה במים.
מבשלים כמו אורז. קודם מטגנים עם כף שמן כ-3 דקות ואז מוסיפים את המים הרותחים, מכסים עד שהקינואה מוכנה, אבל עדיין קשיחה מעט.
מחכים 10 דקות ומעבירים לכלי אחר להתקררות עד לטמפרטורת החדר.
מניחים בקערה את כל מרכיבי הסלט והרוטב.
כשהקינואה מתקררת מוסיפים אותה לקערה ומערבבים, כמה שיותר, עם הרוטב.
ניתן להוסיף עוד מהסילאן, מהרכז או מהלימון אם לא מספיק, או להוריד מהכמות לפי הטעם. הסלט צריך להיות מתובל בטעם חמוץ-מתוק מעודן, שמשתלב מדהים עם המתיקות של הסלק והטעם המעושן של הקינואה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0