מבשלים כמו אורז. קודם מטגנים עם כף שמן כ-3 דקות ואז מוסיפים את המים הרותחים, מכסים עד שהקינואה מוכנה, אבל עדיין קשיחה מעט.
שלב 3
10 דקות
מחכים 10 דקות ומעבירים לכלי אחר להתקררות עד לטמפרטורת החדר.
שלב 4
0 דקות
מניחים בקערה את כל מרכיבי הסלט והרוטב.
שלב 5
0 דקות
כשהקינואה מתקררת מוסיפים אותה לקערה ומערבבים, כמה שיותר, עם הרוטב.
שלב 6
0 דקות
ניתן להוסיף עוד מהסילאן, מהרכז או מהלימון אם לא מספיק, או להוריד מהכמות לפי הטעם. הסלט צריך להיות מתובל בטעם חמוץ-מתוק מעודן, שמשתלב מדהים עם המתיקות של הסלק והטעם המעושן של הקינואה.
שלב 1
מתוך
6
שוטפים את הקינואה במים.
שלב 2
מתוך
6
מבשלים כמו אורז. קודם מטגנים עם כף שמן כ-3 דקות ואז מוסיפים את המים הרותחים, מכסים עד שהקינואה מוכנה, אבל עדיין קשיחה מעט.
שלב 3
מתוך
6
מחכים 10 דקות ומעבירים לכלי אחר להתקררות עד לטמפרטורת החדר.
שלב 4
מתוך
6
מניחים בקערה את כל מרכיבי הסלט והרוטב.
שלב 5
מתוך
6
כשהקינואה מתקררת מוסיפים אותה לקערה ומערבבים, כמה שיותר, עם הרוטב.
שלב 6
מתוך
6
ניתן להוסיף עוד מהסילאן, מהרכז או מהלימון אם לא מספיק, או להוריד מהכמות לפי הטעם. הסלט צריך להיות מתובל בטעם חמוץ-מתוק מעודן, שמשתלב מדהים עם המתיקות של הסלק והטעם המעושן של הקינואה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0