המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים את הבשר הטחון לקערה.
בסיר רחב, מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מנמיכים את האש, מתבלים בכמון, מלח ואגוז מוסקט, מערבבים ומוסיפים את כל עשבי התיבול.
מוסיפים את הבצל לבשר הטחון ולשים היטב בעזרת שתי ידיים.
יוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג ומניחים צד.
שופכים את המטבוחה לסיר רחב עם כוס מים אחת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקציצות והאפונה ומבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה עם מכסה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0