המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בסיר גדול עד תחילת הזהבה.
מוסיפים פול ויוצקים מים עד כיסוי, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מבשלים עד שהפול מתרכך.
מוסיפים את הכרוב, מוסיפים תבלינים ומערבבים. מבשלים עד שמתרכך.
מוסיפים את הבשר ומבשלים כ-60 דקות
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0