המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי האדמה הקלופים במים עד שיהיו רכים מאוד.
מערבבים את הבשר הטחון עם הפטרוזיליה.
בזמן הבישול של תפוחי האדמה, מטגנים בצל למחבת גדולה ומוסיפים את השום. לאחר מכן מוסיפים את הבשר תוך כדי עירבוב ופירור הבשר עם הכף.
מוסיפים טעמים: מלח, פלפל, 3 כפות קטשופ חריף, כמון, אבקת כוסברה.
מכסים את המחבת ומבשלים כ- 5 דקות.
מסננים את המים מתפוחי האדמה ומועכים לפירה טעים, מוסיפים מלח, מרגרינה ו-1 ביצה.
לוקחים תבנית פיירקס משומנת ומפזרים קצת פירורי לחם בתחתית ויוצקים חצי מכמות הפירה. על הפירה יוצקים את תערובת הבשר ומעל מפזרים את הצנוברים הקלויים.
מעל כל זה, מורחים את החצי הנותר של הפירה ומחליקים. אפשר לקשט לציורי מזלג.
מכניסים לתנור עד שיש צבע זהוב יפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0