המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את העדשים מספר שעות במים. מסננים ושוטפים.
מחממים בסיר את השמן והחמאה ומוסיפים את הבצל, השום, הגזר והעגבניות המרוסקות. מטגנים כ-10 דקות.
מוסיפים לסיר עדשים, פטרוזיליה, אבקת מרק עוף ומים רותחים. מתבלים בתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש נמוכה כשעתיים, עד שהעדשים התרככו היטב והמרק סמיך.
בשלב זה, מי שרוצה להסמיך את המרק, יכול לרסק עם בלנדר סטיק כמה פולסים בלבד, כדי שחלק מהמרק ירוסק. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0