המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים וקוצצים אותם (לשמור את המיץ שנאגר בקילוף).
מחממים בסיר שמן זית, ומוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי ומאדים קלות.
מוסיפים את הפלפלים עם המיץ שניגר מהם. מאדים עוד כמה דקות ומוסיפים את הציר (ניתן להמיר לציר ירקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ותפוחי האדמה.
מבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות.
מרסקים את הירקות שבסיר בעזרת מעבד מזון ידני, עד לקבלת מרקם אחיד. מתבלים במלח.
הגשה: יוצקים לקעריות ומוסיפים כמה טיפות שמן זית ופלפל שחור גרוס טרי. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0