קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים וקוצצים אותם (לשמור את המיץ שנאגר בקילוף).
שלב 2
0 דקות
מחממים בסיר שמן זית, ומוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי ומאדים קלות.
שלב 3
5 דקות
מוסיפים את הפלפלים עם המיץ שניגר מהם. מאדים עוד כמה דקות ומוסיפים את הציר (ניתן להמיר לציר ירקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ותפוחי האדמה.
שלב 4
15 דקות
מבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות.
שלב 5
0 דקות
מרסקים את הירקות שבסיר בעזרת מעבד מזון ידני, עד לקבלת מרקם אחיד. מתבלים במלח.
שלב 6
0 דקות
הגשה: יוצקים לקעריות ומוסיפים כמה טיפות שמן זית ופלפל שחור גרוס טרי.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים וקוצצים אותם (לשמור את המיץ שנאגר בקילוף).
שלב 2
מתוך
6
מחממים בסיר שמן זית, ומוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי ומאדים קלות.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את הפלפלים עם המיץ שניגר מהם. מאדים עוד כמה דקות ומוסיפים את הציר (ניתן להמיר לציר ירקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ותפוחי האדמה.
שלב 4
מתוך
6
מבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות.
שלב 5
מתוך
6
מרסקים את הירקות שבסיר בעזרת מעבד מזון ידני, עד לקבלת מרקם אחיד. מתבלים במלח.
שלב 6
מתוך
6
הגשה: יוצקים לקעריות ומוסיפים כמה טיפות שמן זית ופלפל שחור גרוס טרי.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0