המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים בערך כוס ציר לסיר, מוסיפים את לבבות הארטישוק והבצלים ומבשלים עד ריכוך. (אפשר בסיר לחץ).
לרסק בבלנדר עד קבלת מרק חלק ולהוסיף מעט מאד שמן.
יוצקים ציר עד לסמיכות הרצויה ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות.
להגשה: להוסיף שמנת מתוקה, לבשל מעט ולהגיש מעוטר בצנוברים מוקפצים (או גרעיני חמניות, דלעת, קרוטונים, פטרוזיליה קצוצה). טועמים ומוסיפים גם קמצוץ פלפל לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0