המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצקים בערך כוס ציר לסיר, מוסיפים את לבבות הארטישוק והבצלים ומבשלים עד ריכוך. (אפשר בסיר לחץ).
לרסק בבלנדר עד קבלת מרק חלק ולהוסיף מעט מאד שמן.
יוצקים ציר עד לסמיכות הרצויה ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות.
להגשה: להוסיף שמנת מתוקה, לבשל מעט ולהגיש מעוטר בצנוברים מוקפצים (או גרעיני חמניות, דלעת, קרוטונים, פטרוזיליה קצוצה). טועמים ומוסיפים גם קמצוץ פלפל לבן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0