מרתיחים בסיר מים ומלח, חותכים את ראשי האספרגוס וחולטים אותם במי המלח הרותחים למשך 1-2 דק'. מוציאים אותם לקערה עם מי קרח.
שלב 2
0 דקות
על אש נמוכה מבשלים את גבעולי האספרגוס יחד עם תפוחי האדמה למשך כ- 15-20 דק' (עד שהירקות רכים). מסננים וטוחנים. אם יש צורך, מדללים את מחית הירקות בעזרת מי הבישול שהשארנו בצד עד לקבלת מרקם קטיפתי.
שלב 3
0 דקות
בקערה טורפים את החלמונים עם היוגורט, מוסיפים מעט מהמרק (להשוואת טמפרטורה) ומערבבים. מוסיפים למרק תוך כדי ערבוב.
שלב 4
0 דקות
מקפיצים בשמן זית את ראשי האספרגוס. לקערת הגשה יוצקים את קרם האספרגוס ומוסיפים מעל את ראשי האספרגוס המטוגנים.
שלב 1
מתוך
4
מרתיחים בסיר מים ומלח, חותכים את ראשי האספרגוס וחולטים אותם במי המלח הרותחים למשך 1-2 דק'. מוציאים אותם לקערה עם מי קרח.
שלב 2
מתוך
4
על אש נמוכה מבשלים את גבעולי האספרגוס יחד עם תפוחי האדמה למשך כ- 15-20 דק' (עד שהירקות רכים). מסננים וטוחנים. אם יש צורך, מדללים את מחית הירקות בעזרת מי הבישול שהשארנו בצד עד לקבלת מרקם קטיפתי.
שלב 3
מתוך
4
בקערה טורפים את החלמונים עם היוגורט, מוסיפים מעט מהמרק (להשוואת טמפרטורה) ומערבבים. מוסיפים למרק תוך כדי ערבוב.
שלב 4
מתוך
4
מקפיצים בשמן זית את ראשי האספרגוס. לקערת הגשה יוצקים את קרם האספרגוס ומוסיפים מעל את ראשי האספרגוס המטוגנים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0