המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים בסיר מים ומלח, חותכים את ראשי האספרגוס וחולטים אותם במי המלח הרותחים למשך 1-2 דק'. מוציאים אותם לקערה עם מי קרח.
על אש נמוכה מבשלים את גבעולי האספרגוס יחד עם תפוחי האדמה למשך כ- 15-20 דק' (עד שהירקות רכים). מסננים וטוחנים. אם יש צורך, מדללים את מחית הירקות בעזרת מי הבישול שהשארנו בצד עד לקבלת מרקם קטיפתי.
בקערה טורפים את החלמונים עם היוגורט, מוסיפים מעט מהמרק (להשוואת טמפרטורה) ומערבבים. מוסיפים למרק תוך כדי ערבוב.
מקפיצים בשמן זית את ראשי האספרגוס. לקערת הגשה יוצקים את קרם האספרגוס ומוסיפים מעל את ראשי האספרגוס המטוגנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0