המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את מצרכי הבלינצ'ס ומטגנים משני הצדדים. מקררים.
מורחים על הבלינצ'ס גבינת שמנת (לא יותר מדי, שלא ייזל בצדדים).
מעל הגבינה, מפזרים מעט עירית/שמיר ומעל מסדרים שתי פרוסות סלמון.
מגלגלים ומהדקים.
מסירים מהצדדים שאריות של בלינצ'ס ללא מילוי וחותכים את הגלילה באלכסון.
מניחים לאורך, על צלחת, כל חתיכה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0