המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בקערה גדולה את חומרי הבצק.
מוסיפים מים לאט תוך כדי לישה. לשים עד לקבל בצק נוח.
מעבירים את הבצק לשיש ולשים כעשר דקות תוך כדי מתיחת הבצק.
מעבירים לקערה, מכסים עם שקית ניילון ומגבת, ומניחים בצד להתפחה במשך כ-30 דקות.
חותכים בסכין את הבצק ל-8 חלקים שווים, יוצרים עיגול מכל חלק ומניחים בתבנית אפייה עם נייר אפייה.
מניחים ארבעה כדורים בכל תבנית במרווח אחד מהשני, מכסים עם שקית ניילון ומגבת, מניחים בצד להתפחה שנייה כ-60 דקות .
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-15 דקות, עד שהלחם מזהיב טיפה (לא הרבה. הבצק צריך לקבל צבע חום עדין).
מוציאים את הלחם המוכן ומניחים על מגבת נקייה. מכסים במגבת נוספת עד שהלחם מתקרר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0