המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לקמח את הדג ולטגן אותו מעט משני הצדדים,
בתבנית אפיה להניח את כל הפלפלים, השום ומעל את פרוסות הדג,
בקערית לשים את כל התבלינים. לערבב ולצקת מעל הדג,
לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-30 דקות.
להסיר את נייר האלומיניום ולבשל עוד כשבע דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0