המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבשר יחד עם התבלינים ו-50 גרם של צנוברים, תוך כדי הטיגון מפוררים את הבשר, עד שישנה צבע.
מכניסים את הבשר לתבנית, רצוי חד פעמית עגולה בגודל 26, ומכניסים לתנור שחומם מראש על חום בינוני ל-20 דקות.
אחרי 10 דקות שהבשר בתנור, מוסיפים את הטחינה בצורה אחידה על הבשר ומחזירים לתנור ל-10 דקות (לא לשרוף את הטחינה).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0