המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה בשר טחון, בצל קצוץ דק, פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל, כמון, ביצה אחת ופירורי לחם. מערבבים עד קבלת עיסה אחידה.
ממלאים את תחתיות הארטישוק בתערובת הבשר, כך שיראה כמו כיפה בולטת מעט.
טובלים את התחתיות הממולאות בביצה ואז מקמחים אותן.
מטגנים את התחתיות.
מטגנים בסיר שטוח ורחב נפרד בצל לבן אחד עד הזהבה.
מוסיפים את הבצל הירוק חתוך גס.
מוסיפים אפונה, מלח, כורכום, פלפל שחור ואבקת מרק עוף. מערבבים.
מוסיפים לסיר עם האפונה את התחתיות המטוגנות, ויוצקים מעט מים.
אפשר להוסיף מעל עלי סלרי (לא חובה).
מבשלים עד שהרוטב מסמיך. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0