המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מים, מלח ומרגרינה בסיר בינוני על אש קטנה, עד שהמרגרינה נמסה. מורידים מהאש.
מוסיפים שמן לנוזלים שבסיר.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים בבחישה למים שבסיר. מפרישים ¼ מהבצק ומניחים בצד.
מרפדים בבצק הנותר תבנית פאי עגולה (מרפדים גם את הדפנות).
מערבבים את כל חומרי המלית ומפזרים את המלית באופן שווה על הבצק.
מרדדים את הבצק שהופרש ומכסים את המלית. טורפים (מערבבים) ביצה ומורחים את הפסטל, מפזרים שומשום ומסמנים חתכים.
אופים בחום בינוני כ-35 דקות וחוזרים מידי פעם על החתכים. הפסטל מוכן כאשר צבעו זהוב. מצננים מעט ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0